Социалните мрежи днешно време

Posted by Ivan 16/07/2018 0 Comment(s)

Социалните медии революционизират света - така както и нашия ежедневен живот.  Факт е, че социалните медии продължават да оформят и да предефинират живота ни по нови начини всеки ден. Това е поразително очевидно по време на изборите през 2012 г., с нарастващо значение в политиката.

Социалните мрежи се използват постоянно тези дни -  от  да поддържат връзка с приятелите и семейството, да се срещат с нови хора и да пазаруват, за да намират нови работни места или да оценяват кандидатите за една позиция. С социалните медии, проникнали през всеки друг аспект от живота ни, е много изненадващо, че то е било още по-важно за малките фирми.

Цената на рекламата!
Традиционните начини за маркетинг - реклами в местните вестници, телевизионни и радиостанции и билбордове - могат да струват хиляди лева. Социалните медии са много важни за бизнеса, тъй като всички те получават значително по-голяма експозиция, отколкото цената, когато се сравняват с традиционните носители.
Необятни възможности!
Pinterest достигна 70 милиона потребители, а Google+ има 33% ръст през цялата година. Добавете Facebook, Twitter и LinkedIn, а малките фирми имат безпрецедентен пакет от съществуващи и потенциални клиенти. С директна връзка към потребителските очи, дейностите на вашия блог - блогове, промоции, специални събития - имат по-голям шанс за забелязване и следствие.
Видеоразговори
Изчислено е, че средният потребител прекарва най-много 3 часа всеки ден, сърфирайки в социалните мрежи. Това ги прави с широка и постоянна експозиция, за да разберете, че е поставен на World Wide Web. Подобно предимство, което прави бизнеса ви видим, така че най-големият брой потенциални клиенти е изложен на най-голямата основна сума.
Глобален
Денят, в който малък бизнес е ограничен до географското му местоположение и националните граници, са дълго, отминали. 
Социално интерактивни
Един от най-важните инструменти за малък бизнес е обратна връзка с клиентите. Като го използват, те могат да анализират, оценят и подобрят потребителските си продукти и услуги, за да растат и следователно по-успешни. С помощта на социалните медии, той е абсурдно лесен за получаване на предложения и критики, както и да спечели идеята за клиентското мнение и предпочитания. Фактът, че фирмите могат да се ангажират и да взаимодействат с хората редовно и безпроблемно, е още по-полезен, тъй като помага за изграждането на връзка между компанията и нейните клиенти, потенциалните и съществуващите.

Leave a Comment