Безжично зарядно Samsung convertible

-8% Безжично зарядно Samsung convertible

Зарядно Samsung Convertible


Изпращане с Еконт - опция преглед и тест ( може да прегледате и тествате продукта, преди да го закупите ).

Безжичната подложка за зареждане Qi ще зарежда безжично вашия интелигентен телефон с Qi без нужда от кабели и портове. Просто поставете устройството на подложката за незабавно зареждане.

Това устройство за зареждане с безжична връзка е съвместимо с всички смартфони с активиран Qi, включително iPhone 8, iPhone 8 Plus и iPhone X.


Това е ОЕМ качество на зарядното.

Информация за ОЕМ качество:
Произход на частите | За терминът OEM точният смисъл се различава в няколко индустрии. За нас OEM означава, че частта e със същото качество на частта, използвана във вашето оригинално устройство, частите/продуктите се продават от различни доставчици (, които производителят използва ) – на други дистрибутори. Частта или продукта са произведени от един и същ производител по същия начин, използвайки същите процедури, оборудване и процеси като частта, предоставена на производителя от продавача, единствената разлика е, че не получаваме частите или продуктите директно от производителя или дистрибутора , нито сме свързани с производител на частта/продукта. За това и цената е по-ниска и достъпна.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

  • Код на продукта: Безжично зарядно Samsung convertible
  • Наличност: В наличност
  • 60.00лв.
  • 55.00лв.

Възможни варианти

Loading...